Informatie-avond nieuwe cursus EHBO

Omdat het steeds belangrijker wordt om elkaar snel en kundig te kunnen helpen bij een ongeval, verwonding of een levensbedreigende situatie en als voorbereiding op de nieuwe basiscursus EHBO, Reanimatie / AED en EHAK bent u van harte welkom op de EHBO INFORMATIE – AVOND woensdagavond 28 augustus 2019 om 19.30 uur in de kantine van het clubhuis van SC Millingen / ODIO, Hoefseweg 21 in Millingen aan de Rijn.
U mag zo binnenlopen en krijgt dan alle uitleg en informatie over de inhoud van de nieuwe basisopleiding EHBO, kosten, demonstraties, de onderwerpen, Reanimatie / AED, EHAK, de EHBO-vereniging Millingen / Kekerdom, haar activiteiten en de regelmatige oefenavonden.

De EHBO-vereniging Millingen aan de Rijn / Kekerdom start woensdag 4 september 2019 met een nieuwe basisopleiding EHBO, Reanimatie / AED en EHAK (Eerste Hulp Aan Kinderen). Deze nieuwe cursus wordt ook gehouden in de kantine van het clubhuis van
SC Millingen / ODIO en duurt 12 avonden, wekelijks op woensdagavond van 19.30 uur tot 21.30 uur. In december 2019 is het officiële examen.

Op Internet kunt u ons vinden op www.ehbomillingenkekerdom.nl onder cursusaanbod en op Facebook: EHBO Millingen / Kekerdom.
Voor meer informatie of als u zich nu al wilt aanmelden voor de nieuwe EHBO-cursus, kunt u ook contact opnemen met Alex Janssen, 06 – 10434247 of alexdoortje@kpnmail.nl
Bestuur EHBO – vereniging Millingen aan de Rijn / Kekerdom