EHBO-avond over kinderen groot succes

De EHBO – vereniging Millingen aan de Rijn/ Kekerdom heeft woensdagavond 17 januari 2018 een thema-avond over EHBO bij kinderen verzorgd, speciaal voor mensen, die (veel) omgaan met kinderen.
Op deze thema-avond ‘Eerste Hulp Bij Kinderongelukken’ werd  in carrouselvorm door instructeurs van de EHBO-vereniging de kritieke momenten besproken en behandeld, als er iets met het kleine kind is gebeurd. In de kantine van het clubhuis van SC Millingen/ODIO kwamen vanaf 19.30 uur onderwerpen zoals verslikking, vergiftiging, (brand)wonden, breuken, verstikking, vallen, bloedneus, flauwte, koortsstuip aan de orde. Om elk onderwerp goed de aandacht te geven, werden de ruim 50 deelnemers verdeeld in 6 groepjes op diverse locaties binnen het clubhuis. Onder leiding van de eigen instructeurs en het actief meedoen aan diverse oefeningen werd het een leerzame, interessante avond voor alle aanwezigen.

Iemand in nood bij u in de buurt, dat kan zomaar gebeuren..! Wilt u dan kunnen helpen..?
Als u geïnteresseerd bent in de nieuwe basisopleiding EHBO of Reanimatie/ AED, neem dan contact op met Alex Janssen, 06-10434247. Kijk ook eens op: www.ehbomillingenkekerdom.nl of op Facebook: EHBO Millingen aan de Rijn/Kekerdom.

 

EHBO vereniging Millingen aan de Rijn/Kekerdom

Foto’s © Hans Driessen

[wppa type=”slide” album=”6″]Any comment[/wppa]
Categorieën: Foto's activiteiten