Nieuwjaarsbijeenkomst EHBO-vereniging Millingen

Vrijdagavond 11 januari 2019 zijn tijdens de Nieuwjaarsbijeenkomst van EHBO-vereniging Millingen aan de Rijn / Kekerdom in Grand Café De Taverne in Millingen de jubilarissen gehuldigd voor hun jarenlange lidmaatschap en zijn de kersverse diploma’s uitgereikt aan de geslaagde cursisten van het EHBO-examen in december 2018.
Voorzitter Alex Janssen gaf in zijn Nieuwjaarstoespraak aan dat, als je bereid bent om je jarenlang in te zetten voor Eerste Hulp, dit zeker gewaardeerd wordt en een beloning op zijn plaats is. De EHBO-vereniging is qua ledental groeiende en wordt steeds meer ingezet bij lokale evenementen. Van groot belang is ook het goed blijven functioneren van alle AED’s en de geografische spreiding van deze levensreddende apparaten. De vereniging heeft momenteel 4 AED-apparaten te weinig. Voor de bekostiging hiervan verzocht de voorzitter in zijn speech om op zoek te gaan naar sponsors. Sponsors kunnen zich bij voorzitter Alex Janssen melden.

Van de laatste EHBO-basisopleiding waren 9 (van de 10) cursisten geslaagd, waarvan vanavond 4 geslaagden aanwezig waren om het officiële diploma van Het Rode Kruis en een verpakte roos officieel in ontvangst te nemen.
Het Bestuur feliciteert alle geslaagden van harte met het behalen van het EHBO-diploma.

De jubilarissen 2019 werden door de voorzitter van de EHBO-vereniging persoonlijk gehuldigd met bijbehorend jaarspeldje en een mooi boeketje bloemen
  5 jaar  Imke Driessen, Carla Driessen, Marcel Jacobs, Pascale Jansen, Naomi Nicolasen,
Marcia Makaaij, Carl Spann.
45 jaar  Alois te Dorsthorst en Martien Seegers
48 jaar  Gerda Seegers – Glaap
*  Martien Seegers en Gerda Seegers-Glaap zijn ook al jarenlang actief als Lotus.

De secretaris van de EHBO-vereniging Berrie Pijnappels was compleet verrast, toen hij door de voorzitter naar voren werd geroepen. Namens Het Oranje Kruis reikte de voorzitter aan Berrie een speldje en een boeketje bloemen uit voor zijn jarenlange uitstekende werk als verenigingssecretaris. Ook de diverse werkzaamheden van fotograaf Hans Driessen werden door de voorzitter toegelicht. Hans ontving een waardebon om samen met zijn vrouw Carla te gaan eten.

Iemand in nood bij u in de buurt, dat kan zomaar gebeuren..!  Wilt u dan kunnen helpen..? Als u geïnteresseerd bent in de nieuwe basisopleiding EHBO of Reanimatie/ AED,
neem dan contact op met Alex Janssen, 06 – 10434247.

Kijk gerust ook eens op onze site: www.ehbomillingenkekerdom.nl of op
Facebook: EHBO Millingen aan de Rijn / Kekerdom.

 

Bestuur EHBO vereniging Millingen aan de Rijn / Kekerdom

[wppa type=”slide” album=”11″]Any comment[/wppa]