Maandagavond 10 juni 2024 waren in het clubgebouw op Sportpark De Hove in Millingen aan de Rijn EHBO examens voor jeugd en volwassenen. Van de 9 volwassen kandidaten kwamen 6 personen uit Millingen aan de Rijn, 2 uit Groesbeek en 1 uit Elst. Eerder deze avond waren er examens van 3 leerlingen uit groep 8 van de basisschool, die allen geslaagd zijn voor Jeugd EHBO.

De 9 volwassen kandidaten waren: Rob van Loon, Nick Leenders, Anke Seuren,
Luc Strikkeling, Elvira Verhoeven-Nelissen, Pleun Huisman, Milan Saat (Elst),
G. Bozbiyik (Groesbeek), Pierre Pince van de Aa (Groesbeek).
Er zijn 6 kandidaten geslaagd en de andere 3 cursisten zullen opnieuw op examen moeten.
De examinatoren voor de volwassenen waren mevrouw Elma Arntz-Matser en mevrouw Donny Merx van het Oranje Kruis. Lotus-slachtoffers waren Richel Bach en Theo Burgers.
Het Bestuur feliciteert alle geslaagden van harte met het behalen van het EHBO-diploma.

De lessen van de EHBO-vereniging vinden plaats in het clubgebouw op Sportpark De Hove aan de Hoefseweg in Millingen aan de Rijn. Elke maand worden er 2 oefenavonden of thema-avonden van 19.30 tot 21.30 uur gehouden, want een gediplomeerd EHBO-er dient elk jaar 6 herhalingslessen te volgen.

Iemand in nood bij u in de buurt, dat kan zomaar gebeuren..!  Wilt u dan kunnen helpen..? Als u geïnteresseerd bent in de nieuwe basisopleiding EHBO, Eerste Hulp aan Kinderen (EHAK)  of Reanimatie/ AED, neem dan contact op met Alex Janssen, 06 – 10434247.

Kijk gerust ook eens op onze site: www.ehbomillingenkekerdom.nl of op
Facebook: EHBO Millingen aan de Rijn / Kekerdom.

Bestuur EHBO vereniging Millingen aan de Rijn – Kekerdom