Drugsgebruik en verslaving, ook alcohol, komt in alle lagen van de bevolking en in veel beroepsgroepen voor. Het komt regelmatig voor dat mensen last krijgen na gebruik van drank of drugs. Ze weten niet wat er met hun lichaam en geest gebeurt en neigen de controle te verliezen.

Of, het begint onschuldig, klein, de behoefte groeit en gaat kwaad tot erger totdat de verslaving je dagelijkse leven domineert en compleet beheerst.

Als je er mee te maken krijgt, hoe kun je het beste er mee omgaan, wat is dan de Eerste Hulp, die je jij kunt aanbieden om verdere angst, onrust of erger te voorkomen?

Maandagavond 29 januari a.s. organiseert EHBO-Vereniging Millingen aan de Rijn – Kekerdom een Open Informatieavond in het clubhuis van SC Millingen / Odio in Millingen aan de Rijn.

Deze informatieavond heeft als thema: Drank en Drugs. Iedereen is welkom!

De avond start om 19.30 en duurt tot ongeveer 21.30 de deuren zijn vanaf 19.15 geopend.

Voor (meer) informatie over Eerste Hulp, hulpverlening of aanmelden voor de EHBO Basiscursus kunt u kijken op www.ehbomillingenkekerdom.nl of telefonisch contact opnemen met Alex Janssen 06-10434247, kaderinstructeur EHBO of Jolanda Vergeer 06-54252398, secretaris EHBO Vereniging Millingen aan de Rijn – Kekerdom.

Bestuur EHBO Vereniging Millingen aan de Rijn/ Kekerdom.