Certificaten EHAK uitgereikt

Eerste Hulp Aan Kinderen van de EHBO-vereniging.

In de maand Januari 2019 organiseerde EHBO-afdeling Millingen aan de Rijn / Kekerdom een aantal EHAK-avonden, Eerste Hulp Aan Kinderen. speciaal voor ouders, opa’s, oma’s en begeleiders van baby, kleuter en kind,
Voor iedereen, die (veel) met kinderen omgaan, beroepsmatig, maar ook thuis.
Op deze cursus werd geleerd, wat je wel en zeker niet moet doen bij verwonding, val, verslikking, vergiftiging enz. bij een baby of kleuter.

Van de geslaagde 7 cursusdeelnemers waren vanavond 4 personen aanwezig.

Het was de 1e keer, dat de EHBO-afdeling een dergelijke thema-avond verzorgde en met succes. De EHAK zal zeker een vervolg krijgen. Vanwege de uitgebreidheid en complexheid van het onderwerp zullen dat meer avonden van elk 2 uur gaan worden. Om het behaalde EHAK-certificaat geldig te houden, dienen de geslaagde cursisten, net als een EHBO-er, regelmatig herhalingsavonden te volgen
Voorafgaand aan de Algemene Ledenvergadering 2019 van de vereniging werd aan deze 4 geslaagde cursisten officieel het certificaat EHAK met een bloemetje uitgereikt.
Met de leuke mededeling, dat deze 4 deelnemers ook lid worden van de club, opende  voorzitter Alex Janssen de Jaarvergadering.

Voor (meer) informatie over Eerste Hulp, hulpverlening, AED, EHAK of aanmelden voor de nieuwe basisopleiding EHBO kunt u kijken op www.ehbomillingenkekerdom.nl, op Facebook: EHBO Millingen aan de Rijn / Kekerdom of telefonisch contact opnemen met Alex Janssen 06 – 10434247, kaderinstructeur EHBO.

Bestuur EHBO vereniging Millingen aan de Rijn / Kekerdom.

[wppa type=”slide” album=”13″]Any comment[/wppa]