Zaterdag 8 juni 2019 van 9.30 uur tot 15.00 uur organiseerde EHBO-vereniging Millingen aan de Rijn – Kekerdom een Informatiedag bij Supermarkt AH – van den Hatert in Millingen aan de Rijn
Een jaarlijkse terugkerende Inloopdag van de lokale EHBO-afdeling over AED, Reanimatie en EHBO.

Die dag werden demonstraties getoond, uitleg gegeven over AED, Reanimatie en EHBO aan geïnteresseerde mensen, die graag wilden weten hoe en wat er bij een Reanimatie komt kijken.
Er werd ook geïnformeerd naar de nieuwe cursus EHBO. De nieuwe EHBO-basiscursus is een complete basisopleiding met o.a. de onderdelen Reanimatie, AED, EHBO aan kinderen en veel Eerste Hulp in het pakket. De start is komend najaar, september 2019, u mag zich nu al opgeven.
Kijk hiervoor op onze site www.ehbomillingenkekerdom.nl

Ook enkele geoefenden, mensen met een geldig AED-certificaat, bezochten ons en maakten gebruik van de gelegenheid om even te oefenen. Al met al een zeer geslaagde en leuke AED Inloopdag, mede door de aanwezigheid van Richel Bach, aspirant-Lotus.
Op deze Informatiedag werd gebruik gemaakt van de nieuw aangeschafte Ambuman.
Een zeer modern wireless apparaat met bijbehorende oefenpop, die veel gebruikt zal gaan worden bij de instructie en opleidingen in het kader van Reanimatie/AED.  Direct wordt de diepgang, aantal stoten, goede plaatsing van de handen etc. via de beamer op het scherm weergegeven in grafiekvorm, zodat je meteen ziet, hoe je het doet.

EHBO-vereniging Millingen aan de Rijn – Kekerdom

[wppa type=”slide” album=”17″]