Vrijdagavond 17 januari 2020 zijn tijdens de Nieuwjaarsbijeenkomst van EHBO-vereniging Millingen aan de Rijn / Kekerdom in Grand Café De Taverne in Millingen de jubilarissen gehuldigd voor hun jarenlange lidmaatschap en zijn de kersverse diploma’s uitgereikt aan de cursisten, die onlangs geslaagd zijn voor het EHBO-examen.

Voorzitter Alex Janssen gaf in zijn Nieuwjaarstoespraak aan dat, als je bereid bent om je jarenlang in te zetten voor Eerste Hulp, dit zeker gewaardeerd wordt en een beloning op zijn plaats is. Het ledental is steeds groeiende, nadert de 80 leden en wordt steeds meer ingezet bij lokale en regionale evenementen. Vanaf 4 februari wordt er ook les in EHBO gegeven op de basisschool. Twee leden gaan een Lotus-opleiding volgen. Het goed blijven functioneren van alle AED’s en de geografische spreiding van deze levensreddende apparaten is een voorname taak van bestuurslid Theo Burgers. Berrie Pijnappels zal op termijn terugtreden als secretaris van de EHBO-vereniging en worden opgevolgd door Jolanda Vergeer.

Van de laatste EHBO-basisopleiding waren 5 (van de 6) geslaagde cursisten aanwezig en  namen het officiële diploma van Het Rode Kruis en een verpakte roos in ontvangst.
Het Bestuur feliciteert alle geslaagden van harte met het behalen van het EHBO-diploma.

Deze geslaagden zijn: Nicole Egger, Wim van Deelen, Hermien Splithof, Mimi Soetekouw en Alexander Hendriks Franssen. Erik Houkes was niet aanwezig.

De jubilarissen 2020 werden door de voorzitter van de EHBO-vereniging gehuldigd met bijbehorend jaarspeldje en een mooi boeketje bloemen
 5 jaar  mevrouw A. Eijlbrecht, mevrouw A. Eijlbrecht – Zuiderwijk, Henk Nielen,Luc Pince van der Aa, Patrick de Wijse, Frits Vermeulen. 

30 jaar  Jan van Neck.

Enkele jubilarissen waren niet aanwezig.

Alle lessen van de EHBO-vereniging vinden plaats in de kantine van het clubgebouw van SC Millingen/Odio. Elke maand worden er 2 oefenavonden van 19.30 tot 21.30 uur of thema-avonden gehouden, want een EHBO-er dient elk jaar 6 herhalingslessen te volgen.

Iemand in nood bij u in de buurt, dat kan zomaar gebeuren..!  Wilt u dan kunnen helpen..? Als u geïnteresseerd bent in de nieuwe basisopleiding EHBO of Reanimatie/ AED,
neem dan contact op met Alex Janssen, 06 – 10434247.

Kijk gerust ook eens op onze site: www.ehbomillingenkekerdom.nl of op
Facebook: EHBO Millingen aan de Rijn / Kekerdom.

 

Bestuur EHBO vereniging Millingen aan de Rijn / Kekerdom

[wppa type=”slide” album=”20″]