Vrijdagavond 9 juli 2021 zijn in café/zaal ’t Fuske in Millingen aan de Rijn de kersverse diploma’s uitgereikt aan de cursisten, die onlangs geslaagd zijn voor het EHBO-examen.
Door 2 externe examinators werd het EHBO examen, inclusief reanimatie/AED, op 30 april 2021 afgenomen. Van deze basisopleiding EHBO waren 5 (van de 8) geslaagde cursisten aanwezig bij de uitreiking en namen het officiële diploma van het Oranje Kruis en een bloemetje in ontvangst.
Op ieders eigen wijze bedankte elke cursist de instructeur EHBO voor zijn bijzondere en gedreven inzet in het afgelopen cursusjaar, die vanwege diverse omstandigheden waaronder de steeds wisselende coronamaatregelen een moeilijk cursusjaar was.
Uiteindelijk toch succesvol voor de cursisten. De 8 geslaagde cursisten zijn:
Luuk Bach, MarieJanne Cobussen, Wendy Gerritse, Rutger Hertogh, Nathalie Groenendaal, Wendy Vos-Tissen, Herdy Hurulean en Judith Hunnik.

De EHBO-vereniging Millingen aan de Rijn / Kekerdom bedankt alle cursisten voor het volgen van deze basisopleiding EHBO. Als u geïnteresseerd ben in de nieuwe basisopleiding EHBO of Reanimatie/AED, neem dan contact op met Alex Janssen 06-10434247 of kijk gerust eens rond op onze site: www.ehbomillingenkekerdom.nl of op Facebook: EHBO Millingen / Kekerdom.

Het Bestuur van de EHBO-vereniging Millingen aan de Rijn / Kekerdom.