Vrijdagavond 13 januari 2023 zijn tijdens de Nieuwjaarsbijeenkomst van EHBO-vereniging Millingen aan de Rijn / Kekerdom in de kantine van het clubhuis op Sportpark De Hove in Millingen de jubilarissen gehuldigd voor hun jarenlange lidmaatschap.    
Voorzitter Alex Janssen gaf in zijn Nieuwjaarstoespraak aan dat, als je bereid bent om je jarenlang in te zetten voor Eerste Hulp, dit zeker gewaardeerd wordt en een attentie op
zijn plaats is. Het ledental is nog steeds groeiende, heel wonderlijk in deze tijd, tegen de
100 leden en de vereniging wordt steeds meer ingezet bij lokale en regionale evenementen.
Naast de actieve vrijwilligers en betrokken bestuursleden is de vereniging ook trots op de 2 Lotussen (Richel Bach en Theo Burgers), veel andere EHBO-verenigingen hebben er geen.       

De jubilarissen 2023 werden door de voorzitter van de EHBO-vereniging gehuldigd met bijbehorend jaarspeldje en een mooi bloemetje.   
  5 jaar  Richel Bach, Thea Leenders
10 jaar  Gerard Mulders
20 jaar  Dinie Meeuwissen
35 jaar  Berrie Pijnappels
45 jaar  Theo Burgers          
De jubilarissen Hans Peters (5 jaar), Henk Termaat (5 jaar), Paul Kuijper (10 jaar) en Jos Driessen (10 jaar) waren niet aanwezig.

Iemand in nood bij u in de buurt, dat kan zomaar gebeuren..!  Wilt u dan kunnen helpen..? Als u geïnteresseerd bent in de nieuwe basisopleiding EHBO of Reanimatie/ AED,
neem dan contact op met Alex Janssen, 06 – 10434247.

Kijk gerust ook eens op onze site: www.ehbomillingenkekerdom.nl of op
Facebook: EHBO Millingen aan de Rijn / Kekerdom.

Bestuur EHBO vereniging Millingen aan de Rijn / Kekerdom