Woensdag 17 mei 2023 werden in de koffiekamer van de St. Martinusschool in Millingen aan de Rijn aan 8 leerlingen van groep 7 een Bewijs van Deelname Jeugd Eerste Hulp uitgereikt door Alex Janssen, instructeur EHBO. Volgend schooljaar, in groep 8, kan deze groep leerlingen doorgaan tot het Jeugddiploma Eerste Hulp.
De EHBO-vereniging heeft deze kennismakingscursus Jeugd Eerste Hulp in 10 lessen verzorgd, die, op vrijwillige basis en na schooltijd, in de kantine op Sportpark De Hove plaatsvond. In sommige lessen deden de ouders van de leerlingen actief mee en speelden het slachtoffer. Een mooie nabootsing van de alledaagse praktijk.  

De EHBO-vereniging Millingen aan de Rijn / Kekerdom bedankt Eric Pricken, de directeur en de leerkrachten van de St. Martinusschool en ouders van de leerlingen voor de prettige samenwerking, het vertrouwen en hopen op een goed vervolg. Het Bestuur van de EHBO-vereniging Millingen aan de Rijn / Kekerdom.