Maandagavond 5 juni 2023 vond in het clubhuis op Sportpark De Hove in Millingen aan de Rijn de officiële diploma-uitreiking plaats aan 4 cursisten uit groep 8, de hoogste groep van de basisschool in Millingen aan de Rijn. Deze 4 leerlingen hadden het jeugd EHBO examen succesvol afgelegd volgens de normen van het Oranje Kruis. Het schooljaar ervoor, in groep 7, hadden deze leerlingen al de kennismakingscursus EHBO gevolgd.
 

De voorzitter, tevens instructeur, van de lokale EHBO-vereniging, Alex Janssen, vond het een eer   deze Oranje Kruis jeugd EHBO-diploma’s te mogen uitreiken. In de toespraak werden de 4 jonge cursisten door de voorzitter voor hun mentaliteit en inzet geroemd, temeer omdat ze op vrijwillige basis en buiten schooltijd de lessen hebben gevolgd.
De 4 geslaagde leerlingen zijn Loek Hendriks, Eva Broens, Lucas van Deursen en Tijme Awater.

De EHBO-vereniging feliciteert de 4 jeugdige geslaagden van harte met het Diploma Jeugd EHBO.

Bestuur EHBO-afdeling Millingen aan de Rijn / Kekerdom